Rođendanske radionice PS TransForm (2)

Peti rođendan Plesnog studija TransForm

U subotu 19.10.2019. Plesni studio TransForm je dočekao svoju petu godišnjicu postojanja onako kako se i priliči – velikim slavljem u – svom studiju na Zagrebačkoj cesti 194.

Studio je svim plesačima darovao cijeli dan besplatnih plesnih radionica koje su se odvijale paralelno u dvjema dvoranama. Došli su plesni pedagozi iz cijele Hrvatske i iz Slovenije kako bi uveličali slavlje: Diego Siqueira, Miha Poznič, Virna Hošnjak, Mario Jukić, Kristina Paunovski, Martina Ivanković, Luna Lilek, Jelena Đukanović, Nina Vidošević, B Residence, Gašper Kunšek i Željko Božić. Svaka od radionica je bila dupkom puna entuzijastičnih plesača, kako iz TransForma, tako i iz ostalih hrvatskih i inozemnih studija – spremnih za upijanje plesnog znanja i pozitivne vibre. Na svakom od satova su voditelji odabrali dvoje istaknutih putem zlatne karte koji su se time kvalificirali na večernji event.

TransForm Radionice


Preko 1000 plesača je cjelodnevno naporno treniralo a zatim, kako to obično biva u TransFormu, nakon iscrpnog dana slijedila je zabavna večer natjecanja. Ove godine su organizirana čak dva natjecanja. Uz ostale aktivnosti, TransForm ima za cilj pružiti plesačima natjecateljsku platformu na kojoj se mogu razvijati i rasti kao performeri.

Dance Off natjecanje je ljudima otprije poznato sa kampa (www.transformdancecamp.hr) ili s nekih od naših prethodnih rođendana. Na Dance Off-u su ove godine sudjelovali svi odabrani putem zlatne karte a natjecanje je bilo koreografske prirode na ispadanje.

TransForm Battle

TransForm Battle, s druge strane je već zaštitni znak Plesnog studija TransForm. To je plesna borba članova TransForm studija i to jedan na jedan do pobjednika, uz urbani beat i natjecateljsku atmosferu. Ove godine glazbenu podlogu je držao DJ Chill a sudili su: Miha Poznič (Slovenija), Gašpar Kunšek (Slovenija) i jedna TransForm sutkinja Sara Klepac (Hrvatska). Cjelovečernji događaj vodio je Mario Petreković koji se savršeno uklopio u urbanu notu rođendanskog slavlja.

Večer je prošla u znaku pobjednica: Ana Čanaki (TransForm Battle juniori), Katarina Krajina (TransForm Battle seniori) te Ingeborg Reichel (Dance Off) koje su suci odabrali kao najbolje.

TransForm Battle & Dance Off pobjednici

Tijekom cijelog dana i večeri svi natjecatelji, plesači i njihovi roditelji su se mogli poslužiti Nescafeom, koji su sponzorirali event, kao i čajem iz Kuće Zelenog čaja, proizvodima iz Juiceboxa te na kraju večeri OPG Jakopović je zapakirao poklon pakete pobjednicima.

 

Dnevne radionice pogledajte ovdje a više o večernjim natjecanjima se može vidjeti u video presjeku.

Hvala svima koji su peti rođendan proslavili s nama!

 

Do idućeg čitanja,
TransForm Crew

Foto/video: Tina Kadoic

5 1851