DIREKTAN PROLAZ U POLUFINALE SUPERTALENTA – Osvojili smo zlatni gumb!

Jučer je Plesni studio TransForm nastupao u Supertalentu s koreografijom Happy. Pred žirijem sastavljenim od Martine Tomčić Moskaljov, Janka Popovića Volarića, Maje Šuput Tatarinov i Davora Bilmana su izveli dinamičnu koreografiju koja uključuje razne plesne stilove i čak 38 plesača. Nastup je bio izuzetno pohvaljen od strane žirija. Voditelji Ivana Rončević i Davor Ćiković su gotovo pa ostali bez riječi.

Supertalent-transformcrew-screenshot

 Janko Popović Volarić je prvi otpočeo s komentarima: “Nemam ja puno. Evo, ovo nam je treća sezona. U tri godine jedan od… ne znam, među pet najboljih nastupa koje sam vidio.”

 Zatim je rekla Martina Tomčić Moskaljov: “Ja manje od ovog doista nisam očekivala jer ste me toliko razmazili i svaki put kad sam vas gledala, to je uvijek bilo drugačije, uvijek bilo svježe a opet s tako nekim tipičnim TransForm potpisom, kojeg obožavam.”

 Davor Bilman se nadovezao: ” Ja bih rekao da bi vi zaista mogli biti ogledan primjerak kako treba izgledati plesna grupa koja se želi prijaviti u Supertalent. Rijetko se događa ali moram priznat da mi se rodila jedna mala plesna simpatija. Zadržat ću za sebe tko to je, mogu samo reći da ima crveni rupčić. Bili ste i više nego mrak. Svjetlo na kraju tunela.”

TRANSFORM CREW

 Maja Šuput Tatarinov je bila oduševljena: ”Vi ste toliko zabavni da bi čovjek stvarno direktno otišao na pozornicu plesat. Prvo, vi se smijete.Vi toliko uživate. Vi ste toliko ujednačeni, kao da ste na nekakvom gumbu. Muzika vam je bila fenomenalna. Znači, nitko nije odstupao, nitko nije bolji ili lošiji, znači svi ste sjajni.”

 Maja je bila toliko oduševljena da je na kraju riječima: “Dame i gospodo, ovo je bilo najbolje ikada!” stisnula zlatni gumb za direktan prolazak TransForma u polufinale.

Trasnform crew Supertalent 2019

 Plesači su bili jako zadovoljni nastupom, makar su imali malu pozitivnu tremu ali ovo nisu mogli zamisliti da bi mogao biti scenarij – direktno polufinale. Naime, Plesni studio TransForm je, podsjetimo, 2016. godine također nastupao u Supertalentu. Tada su, također, osvojili zlatni gumb za direktan prolaz u polufinale kada je gumb stisnuo Mislav Čavajda.

Transform crew Supertalent 2016

 “Nevjerojatno! Drugi put smo na Supertalentu, drugi put smo osvojili zlatni gumb. Stvarno nismo očekivali to. OK, već smo jednom bili na Supertalentu, već smo jednom osvojili zlatni gumb. Stvarno nismo očekivali da će to biti dva od dva. Kad iza sebe imam ovako dobru, predanu ekipu s kojom možemo raditi, onda evo – ne znam za sebe, ali mislim da oni to zaslužuju. ”, rekao je jedan od voditelja Studija, Davor Ćiković.

 Maja ih je dočekala u backstageu i još jednom ih pohvalila: ” Šta da kažem nakon njihovog nastupa? Došli, pomeli, sad mete netko drugi zbog vas”, i time izazvala salvu smijeha među plesačima. ” Vi ste zasluženo zlatni gumb!”, završila je Maja.

 Dvostruki zlatni gumb nije osvojio nitko u Hrvatskoj, a u cijeloj franšizi Supertalenta u svijetu dvostruki zlatni je osvojilo samo nekoliko osoba. Tako da osvojiti dva zlatna gumba nikako nije mala stvar.

Supertalent-transformcrew-screenshot 2

”Izuzetno smo ponosni na svoju ekipu”, kaže jedna od voditeljica Studija, Ivana Rončević, “jer predano rade a mi kao voditelji trudimo se pozitivno ih motivirati uvijek. Hvala žiriju na prekrasnim komentarima a najviše hvala našim plesačima koji nam omogućuju da radimo najbolji posao na svijetu.”

Cijeli zlatni nastup se može vidjeti ovdje a o nama se može pročitati i na 24 sata, Dnevnik.hr i Večernji list.

Intervju s In Magazinom Nove TV se može vidjeti ovdje.

Do sljedećeg čitanja,
TransForm Crew

foto/video: Nova TV/Supertalent

 

 

 

 

3 3022