transform prostor-7134

Plesni studio TransForm | sezona 20/21

Plesni studio TransForm osnovan je 2014. Pokrenut je željom da se plesačima omogući vrhunska edukacija na svim plesnim područjima te da se mlađim generacijama pruže prilike koje su do tada bile nedostupne na našem području.

Više od 600m2 svježe uređenog prostora, na adresi Zagrebačka cesta 194, čini ovu lokaciju drugim domom velikom broju nasmiješenih lica već šestu godinu zaredom.

transform studio

 

 

Na samom ulazu u studio dostupan je #TransFormMerch kutak u kojem se mogu isprobati i kupiti artikli iz trenutne kolekcije. U produžetku se nalazi recepcija te članovi #TransFormTeama koji Vam stoje na raspolaganju za sva pitanja. Oni se još i brinu za čistoću i dezinfekciju prostora te kontroliraju fluktuaciju ljudi kroz studio.
Odmah kraj njih nalaze se dvije garderobe za plesače te za one zaboravne -  #TransFormVoda po cijeni od 8kn. U nastavku se nalaze prostrani hodnici, dvije velike dvorane za plesne satove te naravno – sanitarni čvor dostupan svima u studiju.

transform prostor-7146

 

 

 

 

 

Osnivači studija su Davor Worda Ćiković i Ivana Rončević. Sam studio trenutno broji preko 800 članova, uglavnom djece i mladeži koji predano rade tijekom cijele školske godine. Hip hop i jazz dance sastavni su dio TransForm treninga a vrlo često imaju open classeve sa hrvatskim i inozemnim plesačima kao voditeljima. Tako da imena poput EZ Twinsa (World of Dance), Zacca Milnea (Supertalent Irska) i Greentecka (Red Bull / Juste Debout) nisu strana u dvoranama plesnog studija TransForm.

QP5A4907

Za one koji se pak žele baviti plesom na profesionalnoj razini, uz sve spomenute open classeve i međunarodne radionice, TransForm jednom godišnje organizira i jednotjedni međunarodni zimski kamp na kojem stotine plesača ima mogućnost učiti od najpoznatijih imena na sceni kao što su Brian Friedman, Kapela Marna i Kenzo Alvares.

dance camp 2

Novost u plesnom studiju TransForm je da su za najmlađe otvorene nove grupe u koje se mogu upisati mališani od 3-5 godina, a oni stariji i iskusniji plesači koji žele svoju karijeru graditi u voditeljskom smjeru, imaju jednom godišnje mogućnost prijave za program edukacije za plesne koreografe i voditelje.

Plesni studio TransForm postao je poznatiji javnosti 2016., kada su na audiciji za Supertalent dobili zlatni gumb kao direktan prolazak u polufinale. Očarali su suce i publiku svojim koreografijama te završili sezonu na drugom mjestu. 
Tri godine kasnije, TransForm se vraća na pozornicu Supertalenta, te uz veliki trud plesača i podršku publike prolazi do samog finala gdje naposlijetku osvajaju prvo mjesto. Više o našem Supertalent putovanju pogledajte ovdje.

Ukoliko imate dodatne upite, slobodno kontaktirajte svoje voditelje grupa ili nam se obratiti na plesnistudiotransform@gmail.com kako bi Vam naš TransForm Team mogao odgovoriti u najbržem mogućem roku.

Do slijedećeg tipkanja i vidimo se u dvorani

TransForm Team

FOTO: Tina Kadoić

transform prostor-7137

DCIM100GOPROGOPR2578.JPG

DCIM100GOPROGOPR2574.JPG

DCIM100GOPROGOPR2547.JPG

nova sezona tf-7043 QP5A4300 TRANSFORM SHOW x kids -1711 TRANSFORM SHOW x kids -2075 TRANSFORM SHOW x 20h-2640

 

5 3827
transform_crew